Om Bajasen og oss bajaser

«Vi er jo Bajaser for pokker!» ropte sjefen utover vårt kreative rom. Problemstillingen var definert, men den beste løsningen hadde ikke dukket opp ennå. Ordene traff hver kreative fiber i rommet og den latente koffeinen i blodet strømmet ut i hjernebarken. ”Jeg har det!” ropte en av bajasene.

Bajasen er et byrå som løser problemer og skaper oppmerksomhet for andre enn oss selv. Kall oss gjerne et reklamebyrå, men vi gjør mye for våre kunder som ikke faller under kategorien reklame. Vi er seks kreative og dyktige bajaser som løser alle slags kommunikative utfordringer. Uansett.

Hvorfor? Fordi vi er Bajaser for pokker!

Hvorfor Bajas?
Vi liker oppmerksomhet, men ikke mest for egen del. Vi jobber iherdig for å skaffe våre kunder den oppmerksomheten de fortjener og da kreves det at noen er bajaser. Så la oss være bajasene, og la din merkevare få oppmerksomheten. Kontakt oss i dag for et uforpliktende bajasmøte.

 

Franck Bjaanes
Kreativ fyr/Sjef
franck@bajasen.no

Nan Bjaanes
Prosjektleder
nan@bajasen.no

Richard Hansen
Daglig leder
richard@bajasen.no

Vibeke Normann
Grafisk Designer
vibeke@bajasen.no

Silje Nyløkken
Grafisk Designer
silje@bajasen.no

Bjaanes + autocorrect = Bajasen

Bajasen begynte som et enkeltmannsforetak i 97 og ble startet av Franck Bjaanes. Navnet ble til i word da den til stadighet rettet Bjaanes til Bajasen…

Han har 11 års erfaring fra reklamebyrået New Deal (DDB) før han begynte for fullt med Bajasen i 2004. I 2008 trengte han mer hjelp og ansatte like godt sin dyktige kone som prosjektleder. Hun har lang erfaring som prosjektleder i både New Deal og Hei reklamebyrå. Bajasen har aldri hatt noe mål om å bli store, men takket være store og trofaste kunder har Bajasen vokst i ansatte, erfaring, kompetanse og leveranse.

Bajasen ble Gasellebedrift i 2013

I 2013 kom vi inn på DN sin Gazelleliste. En veldig oppmuntrende bekreftelse på at vi har bygget solid og riktig de årene som har vært.

© Copyright - Bajasen Design & Reklame