Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Bajasens historie startet i 1997 da eier Franck Bjaanes «ved et uhell» snublet over navnet. Det var nemlig autocorrekt som endret «Bjaanes» til «Bajasen».
Og slik ble Bajasen født! Franck har aldri vært noen ensom ulv, og ansatte det han kaller verdens beste prosjektleder, nemlig sin egen kone, som også hadde en bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen.

I dag er vi 7 bajaser som drives av å skape verdier gjennom strategisk og visuell kommunikasjon. Vi er ikke så selvhøytidelige og er ikke så opptatt av titler. Men vi er veldig opptatt av folk, og heldigvis er det flest av dem i selskaper rundt om i verden.

Vi jobber med både utenlandske selskaper i Norge, og norske selskaper i utlandet – og selvfølgelig også fra Honningsvåg i nord, til Kristiansand i sør. Og for ikke å nevne alle lokale bedrifter her i Oslo-området.

Vi ønsker det skal være morsomt og givende å jobbe med oss. Det skal tilføre deg noe. Noe du egentlig ikke kan få andre plasser. Vi er selvfølgelig veldig opptatt av kvaliteten på arbeidet vårt, men vi er minst like opptatt av hvordan prosessen med deg fungerer. Vi vil være din samarbeidspartner som arbeider sammen med deg over tid, for jo mer man kjenner hverandre jo mer slagkraftig blir virkemidlene og kommunikasjonen.

Hvis vi skal beskrive Bajasen som en person så er han en troverdig og generøs glad-gutt som respekterer sine medmennesker og har et kreativt perspektiv på livet. Navnet Bajasen er vi stolte av. Et navn å leve opp til og som setter tonen i vårt kreative miljø.

Som vi pleier å si:
“Hvorfor du skal jobbe med oss? Vi er jo Bajasen, for pokker!”

SPONSORAVTALER
  • harley
  • harley
  • harley
  • harley
  • harley